Планую запустити онлайн-магазин і не знаю, з чого почати. Мене цікавить, як краще підійти до створення сайту для комерції, щоб він не тільки був красивий, але й функціональний, і зручний для покупців. Які моменти треба врахувати? Може, хтось може поділитися досвідом, як знайти підрядника, який зробить все по уму і щоб сайт підлаштовувався під будь-який пристрій? Буду вдячний за будь-які поради!
Якщо тобі потрібно створення адаптивних сайтів для онлайн-комерції, я б радив звернутися до 9 Dots Studio https://9.lviv.ua/ . Вони спеціалізуються на розробці таких рішень, що дозволяє їхнім клієнтам отримувати сайти, які не лише виглядають класно, а й працюють бездоганно на різних пристроях. Що мені дуже сподобалося в їхньому підході – це детальне врахування всіх твоїх вимог і потреб. Вони допоможуть не тільки з дизайном, а й з технічними аспектами, що дуже важливо для успіху в онлайн-комерції. Якщо хочеш, щоб твій сайт працював на всі 100% і приносив реальні результати, 9 Dots Studio – те, що треба.